Veckans horoskop

Hur kommer veckan att gå för dig? Här får du svaret!

Vattumannen 21/1-18/2
Det är oartigt att tacka nej till mat på bjudningar, men den här gången kan det vara läge till det. Du kommer drabbas av konstant diarré dagen där på, men det är bara början. Nästa vecka kommer nämligen dö, men det är väl för allas bästa.

Fiskarna 19/2-20/3
Killen eller tjejen du drömt i flera veckor kommer bjuda ut dig på bio. Försök inte ändra hennes val av en ungersk hemmainspelad film, personen kanske inte är så konstig som den verkar. Eller?

Väduren 21/3-20/4
Din dörr går i baklås. Internet och telefonen slutar funka. Ät dina husdjur eller dö.

Oxen 21/4-21/5
Du kommer drabbas av kronisk huvudvärk. Ditt icke existerade sexliv kommer fortsätta vara lika aktivt. Din jobbkarriär hos arbetsförmedlingen kommer stå still. Ditt liv är inte så lyckat, men du är väl van?

Tvillingarna 22/5-21/6
Undvik nära och kära denna vecka, de kommer vilja dig ont. Köp gärna hem mat enkel mat för hela veckan, helst kall, för du kommer inte ha något flyt alls. Det bästa är om du låser in dig och stannar hemma hela veckan, stäng av mobil och datorn. All kontakt med omvärlden kommer bara göra dig ont.

Kräftan 22/6-22/7
Du får ett positivt svar på din arbetsansökan eller blir befordrad. Tyvärr blir din pojk-/flickvän avundsjuk och lämnar dig. Dessutom är det stor risk att du drar på dig en kraftig magsjuka, i bästa fall halsfluss. Men se det positivt, du fick i alla fall jobbet!

Lejonet 23/7-23/8
Den här veckan går allt bra för dig; jobbet, kärleken, till och med matlagningen. Passa på att ta upp sökandet efter din stora kärlek, kanske finns hon i din närhet? Men glöm inte att allt bra leder till något dåligt!

Jungfrun 23/8-23/9
Det är god tid att mogna en smula. Kanske skaffa barn. Du kan väl åtminstone klippa dig och skaffa ett liv!

Vågen 23/9-23/10
Folk flokas kring dig och tycker du är riktigt snygg, många är sugna på dig. Samtidigt avslöjar din tidiga sommarflirt att hon har klamydia och vill att du ska behålla det som ett minne. Ett tecken på att hon eller han kommer lämna dig inom en snar framtid.

Skorpionen 23/10-22/11
Det här är din vecka. Följ grupptrycket vad de än tänker hitta på, piffa till dig lite extra och ta på dig utmanade kläder. Ditt äventyr börjar nu!

Skytten 23/11-21/12
Grattis du ska bli en förälder! Eller nästan i alla fall. Din partner är gravid med din bästa kompis. Kanske kan ni flytta ihop alla tre?

Stenbocken 22/12-20/1
Du Bäst du tar en dusch och städar lägenheten innan råttorna äter upp sig ditt förmultna lik. Eller det är nog bättre att du blir uteliggare och tiggare, du verkar ändå inte klara av det civiliserade livet.


Kommentarer
Postat av: Jennie!

Heeeeej!! Haha, så vi borde klippa oss säger du? Jag färgade faktiskt håret här om dagen, alltid något! ;)

Jäkla msn funkar inte! :( :( Och inte bara det, jag kan inte öppna Aftonbladet heller! TYCK SYND OM MIG! :( :P Annars är det bara bra här i Kanada, börjar fundera på att komma hem nu, känns som det är dags...

Allt bra med dig med hoppas jag. Saknar att snacka med dig. Puss<3

2009-08-05 @ 06:49:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0