Vinstmiddag skedde via webcam


Lisa vann en middag med komikern Peter Magnusson.

17-åriga Lisa vann en middag med Peter Magnusson, senare visade sig att dejten skulle ske via webbcam. Efteråt kände hon sig lurad.

När 17-åriga Lisa fick höra att hon vunnit en middag med en av komikern Peter Magnusson, aktuell med "Blomstertid", blev och överlycklig. Enda sedan honom som program i Idol har hon tyckt han varit en kul kille som hon skulle vilja träffa. Innan hon åkte iväg gick hon till en make-up artist och betalade 600 för att känna sig riktigt säker innan mötet. Det enda hon visste då hon åkte var att de skulle mötas på något café. 

Betala resan själv

Lisa var själv tvungen att ta sig till Stockholm för egna pengar, om hon hade valt att tacka nej hade vinset överlämnats till någon annan som var villig att göra det. Men för Lisa var det självklart att tacka ja. Resan till Stockholm from karlskoga uppgick till 800 kronor tur-och-retur.

Internetcafé
När hon är framme vid platsen de ska mötas visar det sig vara inne på ett internetcafé utan någon Magnusson. Istället blir hon hänvisad till en dator där hon får se honom på en webbcam när han sitter och äter.
- I början tog jag det lugnt och tänkte att det ett skämt, han är ju trots allt komiker.
Men när tiden började rusa iväg och inget hände frågade hon personalen på caféet, deras svar var att de inte visste något om det. Att hon skulle vända sig till de ansvariga. Nu vill Lisa ha ersättning för resan till Stockholm.

Vi ville överraska med något nytt
När vi vänder oss till företaget och frågar ut dom varför de inte förvarnade om hur det verkliga läget var berättar de att deras ansvikt var att överraska med något nytt och fräsch. Likelsen de valde att utlåta då löd "Dejting sker jämt över nätet, det är i princip samma sak som en middag".

I avtal har de inte skrivit något om att hon ska befinna sig på samma ställe som honom fyskiskt eller kunna vidröra honom. Därför har de valt att avsäga sig från alla typer av ersättnigar. Deras sista utlåtande om det här fallet lyder:
- Det är tråkigt att Lisa har missförstånd vårat kontrakt, men någon ersättning är det behöver vi inte ens orda om.

Kommentarer
Postat av: Sofia - One and Only

hahahah :D

2009-07-12 @ 19:00:28
URL: http://youdontexist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0