Det perfekta fyllekäket


Micropizza på fyllan kommer snart bytas ut mot något bättre anpassat!

Fredagkväll, du är ute med dina vänner och festar. Du stökar runt kring stan samtidigt som din hunger växer och växer. Så fort dörrarna till hemmet slås upp börjar du äta resterna från dagens måltid, mackor som du kört i micron och trycker i dig allt annat än frukt. Ofta slutar det inte här, utan någon timme senare, när allt kommer upp. Därför har Felix introducerat "mat som är anpassat vid skede av större alkoholkonsumering".

Motverkar uppstötningar
Den nya maten Felix har tagit fram ger istället för en riktig mättnadskänsla, men egentligen bara en inbillning från vissa ämnen som de har tillsatt. Den mängden tillsatser varierar beroende på hur mycket person i fråga har druckit, därför följer det med en enklare variant av alkoholmätare vid köp av 3 stycken mål. För att kunna veta vilken rätt du ska använda följer det med en alkoholmätaren vid köp av 3 stycken. Denna mätare visar istället för promile en skala på 1-3. Den skalan reprenseterar vilken av rätterna man ska välja.

Det viktigaste med maten är att den är innehåll den och viss mängd "medicin" är framställda för att motverka senare kräkningar eller uppstötningar. I 8 av 10 fall har det gett effekt.

Kalorisnål
Man ska inte äta sent, det har vi fått lära oss. Men vid det här tillfället är det svårt att undgå. Men enligt Felix är den här maten så pass kalorisnål att det inte finns någon anledning att inte göra det.
- Vi är stolta över vår nya typ av mat och tror på att den kan komma att bli en ny trend. Det skulle inte förvåna mig om det snart även serveras på mackar runt om i landet.

Kommentarer
Postat av: Kenny ;D

Låter fan vettigt! :D

2009-07-10 @ 19:17:57
URL: http://kennyronnback.blogg.se/
Postat av: Lisa

Sv: Ja jag känner precis likadant och man får värsta kicken när nån skriver något positivt :) Haha, pizzan blir nog succé ;)

2009-07-11 @ 18:43:14
URL: http://livetenligtalmelund.blogg.se/
Postat av: Mikaela!!!!!

HAHAHAH fyndigt!

2009-10-19 @ 22:08:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0