Ge din bebis "Mooth" - hindra framtida rynkor


Så här skulle Sven-Bertil Taube kunna sett ut om han "Moothats".

Gammal och rynkig eller 35-år och redan ett par rynkor. Många tappar självförtroende på grund av det här, hamnar i någon form av deprission eller kris. Några som vill hindra det här är det nystartade företaget AntiWrinkles. Deras idé är att hindra rynkor att uppkomma genom spruta in "Mooths" i ansiktet några veckor efter födelsen.

Hur hur många har inte någon gång fått panik över nya rynkor som dykt upp, stannat hemma över en vecka innan man vågat sig ut igen? Ny teknik kommer göra så att vi aldrig någonsin skulle behövt hamna i detta dilemma, det enda som gör det omöjligt är att man måste injicera medlet redan som bebis. 

Max 3 månader gamla
AntiWrinkles rekommenderar att Mooths helst sprutas in en vecka efter födsel, absolut senast 3 månader efter. Detta för att vätskan ska blanda sig med bloden och gå ut till vissa delar av kroppen för att delta i uppbyggnaden av processen av huden. 
    Mooth fungerar på det sättet att först sprutas en vätska som består av tusentals "gifter" in för att ta död på de cellerna som spruta nummer två innehåller. Den enda nackdel är att huden kan bli lite stram och göra så att t.ex. munnen inte kan öppna sig ordeligt. 

Motverka ålderskris
Många säger att utseendes betydelse knappt finns, men för mångas självförtroende är det här en viktig del. Dessa personer kan må extremt dåligt när rynkorna väl börja träda fram, något som kommer försvinna med hjälp av Mooths metoden.

Hemmavariant
Sprutorna finns även som hemmavariant, men då ingår ingen garanti. Dock blir behandlingen markant billigare.



Kommentarer
Postat av: H A N N A [ e s t h . b l o g g . s e ]

haha ja, eller hur! synd bara att jag inte verkar få tycka vad jag vill, många anonyma som gnäller att jag är ful, dum i huvudet osv ;) haha

2009-07-13 @ 20:51:28
URL: http://esth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0