Beställ din hunds utseende!


På PerfectPuppy.net bestämmer du hur din hund ska se ut. Dock finns det
viss risk, t.ex. som i Russels(mitten) fall är tvåbenthet.

Har du letat i dagar, månader kanske år för att hitta den perfekta hunden men aldrig hittat den? Det kan vara så att den inte finns, inte än. Men nu berättar Mark Johnson grundare till PerfectPuppy.net att det nu är möjligt för den mest kräsna hundägaren att få den perfekta hunden.

Med revolutionerade upptäckter inom olika hundrasers koppling till varandra och extremt kraftiga hormontillskott har de gjort det möjligt.

"Jag satt och skissade”
Idén kom som en blixt från himlen när han satt och skissade på olika hundar som han senare kombinerade och fick helt nya rasar, efter att ha gjort det här i flera steg upptäckte han hur många nya ”designer” han kom fram till.

I början kändes det här så långt ifrån verkligheten så det inte var sant. Jag berättade om mina planer för en vän som sysslade med uppfödning, och hon nappade direkt. Vi satte oss och skissade på hur vi ville att den färdiga produkten skulle se ut, och efter den mallen matchade vi ihop olika hundar.

Tre år
För att få ihop den färdiga hunden tog det 3 generationer från 2 olika hundpar från början. Det började med att vi kombinerade en rottweiler och en bulldog för att få en hund med säckig hud med samtidigt häftiga tänder och en viss ilska. Det andra paret var två mindre hundar för att göra den lättare att ta med sig, målet var alltså att få fram en väldigt liten hund med säckig hud som skall kunna skydda en och få plats i en väska.

Extrema hormontillskott
”Vi är medvetna om att kunderna inte kan vänta mer än ett år, därför har vi utvecklat hormontillskott som gör att det kan fortplanta sig mycket tidigt och graviditet går fortare.” När jag frågar om vilka risker som finns med det här tystnar Mark en stund och pekar sedan på en bild av en vit hund med bara två ben.

Pris?
Eftersom produktionen tar lång tid och tar upp mycket tid har vi satt ett pris på 12 500$, nästan 100 000 svenska kronor. Men han anser att priset är rimligt och han är helt säker på att det finns en marknad som är villig att betala priset.

Katter och spädbarn inom 5 år
Om allt går som väntat kommer lanseringen av ”PerfectBaby” redan inom 5 år, där föräldrar kan bestämma exakt hur deras barn ska se ut och vilka hobbys den ska ha. Dock än så länge är det bara på pappersstadiet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0